Museu del Cau Ferrat

Porta d'entrada a l'univers de Santiago Rusiñol

Porta d'entrada a l'univers de Santiago Rusiñol

Visitar el Museu del Cau Ferrat és fer un viatge al passat i una immersió en la vida de Santiago Rusiñol i del moviment modernista català. És la porta d’entrada a un univers personal que encara impregna Sitges un segle més tard. Fundat per l’artista i escriptor com a casa taller el 1893, el Cau Ferrat es va convertir en el Temple del Modernisme i epicentre de trobades i festes bohèmies la darrera dècada del segle XIX.

El museu conserva el llegat de Rusiñol, col·leccionista acèrrim, i allotja col·leccions d’art antic i modern, entre les quals destaquen les de forja, ceràmica, vidre o arqueologia, a més d’obres d’El Greco,  Casas, Picasso, R. Pichot, Mas i Fondevila, Zuloaga, Regoyos i Degouwe de Nucques, Enric Clarasó, Manolo Hugué i Pau Gargallo, entre d’altres.

El Cau Ferrat es va convertir en museu públic el 1933, amb el compromís de mantenir l’esperit artístic del seu fundador. No pots perdre l’ocasió de passejar pel Museu Cau Ferrat, el Museu de Maricel, Can Rocamora i el Palau Maricel, espais que conformen el conjunt arquitectònic de Maricel, d’elevat interès artístic, museogràfic i patrimonial.

Horari

Horari d'estiu (fins al 31 d'octubre): De dimarts a diumenge (festius inclosos) de 10 a 20 h (l’horari de tancament pot variar). 

Horari d'hivern (a partir de l'1 de novembre): De dimarts a diumenge (festius inclosos) de 10h a 17h.

Ubicació

Carrer de Fonollar s/n
08870, Sitges

Contacte

museusdesitges@diba.cat

93.894.03.64 ext.1

Accessibilitat
0 1 2 3
Xarxes