Projecció de 'Les Teresines' al Cinema El Retiro

Acte gratuït
Projecció de 'Les Teresines' al Cinema El Retiro
08 - 29 juliol 2021

Els 13 capítols de la sèrie de televisió ‘Teresina S.A.’ es projectaran en 4 sessions al Cinema El Retiro els dijous del mes de juliol a les 20 hores. La Cubana va crear i interpretar aquesta sèrie històrica i emblemàtica, que és coneguda popularment amb el nom de les seves protagonistes, Les Teresines.

Les tres germanes solteres i jubilades, (Teresina, Maria Teresa i Tere Carbonell) viuen juntes en un pis a Gràcia (carrer Verdi), on bàsicament, juntament amb la resta de veïns —tots molt pintorescos i divertits—, es passen el dia xafardejant i treballant en l'economia submergida, preparant comandes (“pedidos” com es diu popularment) de tota mena a casa seva. 

Produïda per Televisió de Catalunya i amb guió de La Cubana, Lluís Arcarazo i David Castillo, la sitcom va ser estrenada a TV3 el 2 d’abril del 1992. Cada capítol té una durada de trenta minuts i conté una història independent, en la qual les situacions provocades pels personatges fan que els embolics siguin gairebé constants. Les Teresines és una sèrie de culte i està considerada com un petit homenatge a les mares, tietes, oncles, veïnes, amics, botiguers, nens i nenes «teresines». 

La primera projecció de la sèrie serà el 8 de juliol amb els capítols dedicats a ‘Festa Major’, ‘Tots Sants’ i ‘Sants Innocents’. Totes les sessions permetran veure 3 capítols, tret de l’últim dia el 29 de juliol que en seran 4.  

Reserves per correu electrònic a elretirositges@gmail.com o a la mateixa taquilla abans de la projecció.

 

Projeccions de la sèrie 'Teresina, S.A.' al Cinema Retiro' tots els dijous a les 20 h

·       8 juliol: Capítols ‘Festa Major’, ‘Tots Sants’ i ‘Sants innocents’. 

·       15 juliol: Capítols ‘Nadal’, ‘Carnestoltes’ i ‘Setmana Santa’. 

·       22 juliol: Capítols ‘Rams’, ‘Les Falles’ i ‘Sant Jordi’. 

·       29 juliol: Capítols ‘Pel maig, comunions’, ‘San Fermín’, ‘Turisme’ i ‘De nou, festa major’ 

Lloc
Cinema El Retiro
Data
Tots els dijous de juliol
Horari
A les 20 h