Estrena de la pel·lícula 'Woman'

Estrena de la pel·lícula 'Woman'
08 març 2021

Des d'El Retiro i el Cinema Retiro presenten l´estrena de la pel.lícula “Woman” per conscienciar a tothom del paper de la dona en la societat actual, contribuir a la igualtat efectiva i real d'oportunitats i visibilitzar la realitat de les dones. 

Entrada gratuïta per als socis d'El Retiro o membres del carnet Blau el dilluns 8 a les 15.15h. 

Sinopsi

La pel·lícula ens porta a conèixer el retrat íntim de milers de dones amb diferents camins de vida, modelats per la seva cultura, la seva fe o la seva història familiar. És un reflex actual de la societat, on molt sovint la dona sofreix desigualtats i s'enfronta a dificultats però també és un cant a totes les dones que prenen les regnes de les seves vides per a canviar el món.

Descobriràs les veus de les dones com mai abans les havies escoltat. Basat en trobades en primera persona, el projecte aborda temes com la menstruació o la sexualitat. però també la maternitat, l'educació, el matrimoni o la independència econòmica

La pel·lícula reuneix testimoniatges de dones molt diferents, des de caps d'estat fins a reines de bellesa, passant per conductores d'autobusos i grangeres d'àrees remotes, brindant una imatge més completa del que significa ser dona en el món en el qual vivim.

Lloc
Cinema Retiro
Data
8 de març
Horari
A les 15:15 h