SITGES - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, una experiència immersiva

Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

El SITGES - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya no és solament cinema: és tota una experiència immersiva. El mes d’octubre la localitat es transforma. Pots trobar-hi zombis o actors i actrius coneguts passejant pels carrers; només cal que et deixis endur per l’univers que crea aquest gènere que a Sitges coneixem tan bé. Amb una sòlida trajectòria, aquest és el primer festival de cinema fantàstic del món i l’esdeveniment cultural amb més ressò mediàtic de Catalunya. 

La 53a edició del certamen ha celebrat el centenari d’El gabinete de doctor Caligari, considerada la primera gran pel·lícula de gènere fantàstic de la història del cinema. La pandèmia ha convertit aquesta edició en la més atípica, però no hi han faltat sorpreses, com la visita de l’homenatjada Najwa Nimri o la presència telemàtica de David Lynch, Gran Premi Honorífic 2020. 

Cada octubre, doncs, tens una cita ineludible a la ciutat més cinematogràfica, que durant uns dies esdevé punt de trobada entre professionals de la indústria, cinèfils i premsa. 

Si t’hi acostes, sabràs que mirar una pel·lícula ja no tornarà a ser com abans i és possible que acabis aplaudint ben fort per cada decapitació o mossegada!

Data
Del 7 al 17 d’octubre de 2021
Xarxes