Nadal a Sitges: teatre, art i tradició

Nadal a Sitges: teatre, art i tradició

Família, llums, regals, màgia i cultura! Les festes de Nadal a Sitges omplen els carrers així com també escenaris i sales expositives. Des de la representació d’Els Pastorets, passant per l’exposició de diorames de Pessebre que acull el Palau del Rei Moro, l’esperada arribada del Tió o la cavalcada de Reis, la cultura batega a la vila en forma de teatre, art i tradició. 

El programa inclou també propostes lúdiques i tradicionals com el popular Quinto, que té lloc a  la Societat Recreativa El Retiro, al Casino Prado Suburense i a l’Agrupació de Balls Populars. En aquestes partides el popular joc del Bingo s’adapta amb cantarelles dels números que, en alguns casos i més enllà del to distès, aporten informació històrica de la vila, com el número 62, que va ser l’any de la gran nevada. 

Amb activitats i propostes pensades per a tota la família, fires i iniciatives solidàries, la vila s’impregna de l’esperit nadalenc, que contrasta sovint amb un clima moderat que permet a les sitgetanes i sitgetans gaudir de l’escalfor del sol a les acaballes de l’any.

Data
Desembre i gener