Dia Internacional de la Dansa, quan la vila no deixa de ballar

Dansa

Cada any la vila de Sitges es bolca quan arriba el Dia Internacional de la Dansa. Escoles i professionals locals s’apleguen al voltant del 29 d’abril per mostrar el seu treball i conviden el públic a ballar. 

Clàssic, contemporani, urbà, hip-hop, country, sevillanes, flamenc... La plaça de la Fragata acull les exhibicions de les diferents línies formatives i, alhora, el Teatre Prado esdevé la seu de la Gala de Joves Talents, que retorna a casa ballarines i ballarins professionals que van ser formats a les escoles locals i ara actuen en escenaris internacionals. 

Classes obertes o una barra de clàssic única, situada a la barana de la platja de Sant Sebastià amb el mar de fons, són algunes de les propostes que aquesta diada ofereix als amants de la dansa. Una cita ineludible del calendari en què Sitges et convida a no deixar mai de ballar.

L'edició 2020 del Dia Internacional de la Dansa, en ple confinament, es va celebrar de forma virtual. No et perdis les actuacions d’alguns dels millors professionals sitgetans aquí.

Data
Abril/Maig 2021
Material descarregable