Vols exposar al Miramar-Centre Cultural?

Exposició del fotògraf Thomas Vilhelm

Fins al 2 de juliol, podeu presentar la vostra sol·licitud per exposar per al 2023 al Miramar-Centre Cultural. L’objectiu d’aquesta iniciativa és seleccionar tres mostres que es podran veure l’any que ve, amb els objectius de contribuir i difondre la creació artística, el foment de l’art i de la cultura en les seves diferents vessants al municipi. Els artistes i col·lectius interessats de Sitges podran participar-hi i mostrar les seves creacions de pintura, dibuix, escultura, gravat, fotografies o il·lustració, entres altres disciplines. Les propostes presentades seran valorades per un jurat, que seleccionarà un màxim de 6 projectes i dels quals en triaran finalment tres.

El jurat està format pel regidor de Cultura, 1 representant del Consell de Cultura i 3 vocals vinculats al món de l’art de contrastada trajectòria professional. Entre els criteris, es valorarà la trajectòria professional de l’artista o del col·lectiu, que l’obra estigui vinculada al municipi de Sitges i que l’obra tingui un interès d’abast nacional. El procés finalitzarà amb la publicació del veredicte del jurat a través de l’e-tauler i del Tauler d’Anuncis de la Corporació.  

Per segon any consecutiu la regidoria de Cultura impulsa una convocatòria per seleccionar tres mostres que es podran veure al Miramar-Centre Cultural, després que la convocatòria del 2020 per seleccionar les exposicions del 2021 es va cancel·lar a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19.  

Els primers artistes seleccionats, fruit d’aquest concurs públic realitzat l’any passat,  formen part de la programació de La Pregonera d’aquest 2022 amb les seves exposicions són: Thomas Vilhelm, Aramis Justiz i Kaoru Hirose. 

 

Presentació de sol·licituds

Les sol·licituds s’han de presentar de manera telemàtica a l’Ajuntament de Sitges a través d'aquest enllaç.

Entre els documents, cal adjuntar el currículum vitae  de l’artista o del col·lectiu sol·licitant i també cal presentar el projecte en format digital, tot i que es pot complementar amb suport paper. La proposta ha d’incloure també la relació total i dimensions de les obres per ser exhibides i també és necessari adjuntar un mínim de 6 fotografies o 3 catàlegs anteriors amb imatges.   

Per a més informació es poden consultar les bases reguladores per a la selecció d’exposicions al Miramar-Centre Cultural. 

 

 

Calendari i procés

 

Sol·licituds per presentar els projectes expositius al Miramar-Centre Cultural

 

  • Termini: del 2 de maig al 2 de juliol

 

  • Documentació: Currículum Vitae (CV) i proposta d’exposició argumentada amb dossier fotogràfic de l’obra que es vol exposar en format pdf, entre d’altres

 

  • A on?

             -Telemàticament: https://carpeta.sitges.cat/Ciutadania/TramitsTemes.aspx

             -Presencialment: Oficina d'Atenció al Ciutadà- OAC (C/ Nou, 12)

 

  • El jurat es reunirà entre el 3 de juliol i el 30 de setembre de l’any
  • Publicació del veridicte del jurat a l’e-tauler