Es posen a la venda les entrades per als espectacles de La Pregonera del mes de març

Es posen a la venda les entrades per als espectacles de La Pregonera del mes de març

Les entrades per a l’espectacle de cabaret 'Akelarre' (5 de març), la proposta familiar 'IKIMILIKILIKLIK' (13 de març) i el concert 'Contrallums' de la Camerata Eduard Toldrà (21 de març) es poden adquirir online a culturasitges.cat/entrades. Les tres propostes es podran veure al Teatre Prado.

Les entrades per als espectacles ‘‘Akelarre’ i ‘IKIMILIKILIKLIK’ i per al concert ‘Contrallums’ de la Camerata Eduard Toldrà ja estan a la venda online. Aquestes tres propostes, programades al mes de març, estan organitzades per la regidoria de Cultura en el marc de La Pregonera 2021. Les entrades ja es poden adquirir online a culturasitges/entrades, a l’Oficina de Turisme de Sitges i a les taquilles del Casino Prado una hora abans de l’inici de l’espectacle. Tant els muntatges teatrals com l’actuació musical comptaran amb les mesures sanitàries exigides i tindran un aforament restringit en funció de la normativa vigent a data de cada activitat.    

La programació teatral de La Pregonera presentarà el proper 5 de març l’espectacle de  cabaret ‘Akelarre’ de la companyia The Feliuettes. Aquesta companyia mostra unes bruixes allunyades dels tòpics i no les presenta com a dones malvades que llueixen berrugues i devoren nens innocents sinó com a dones lliures i divertides, que es negaven a pertànyer a ningú més que a elles mateixes. L’obra convida a descobrir un autèntic cabaret del segle XXI amb música, reivindicació, humor i autoparodia. La funció del muntatge ‘Akelarre’ començarà a les 20 h al Teatre Prado. 

El 13 de març tindrà lloc l’espectacle familiar ‘IKIMILIKILIKLIK’. Aquest és el primer muntatge no gestual de la companyia teatral basca Marie de Jongh. L’obra explica la història d’una nena que es converteix en allò que de molt petita havia temut: les bruixes. La funció tindrà lloc a les 12 h al Teatre Prado. 

La música també el 21 de març al Teatre Prado amb el concert de corda, ‘Contrallums’, a càrrec de la Camerata Eduard Toldrà. L’actuació començarà a les 12 del migdia de la mà de nou violins, tres violes, dos violoncels i un contrabaix, sota la batuta de la concertino, Ariadna Padró. L’Associació Musical Eduard Toldrà, hereva de l’Associació Musical del Garraf, fundada l’any 1984, recuperarà l’obra del músic manresà Josep Padró durant aquest concert.   

 

Programació de La Pregonera 2021 

‘Akelarre’ 

Dia: 5 de març 

Lloc: Teatre Prado 

Horari: 20 h 

  

‘IKIMILIKILIKLIK’ 

Dia: 13 de març 

Lloc: Teatre Prado 

Horari: 12 h 

 

‘Contrallums’ de la Camerata Eduard Toldrà  

Dia: 21 de març 

Lloc: Teatre Prado 

Horari: 12 h