Barraques de Sitges confirma dates per l’edició del 2021

Barraques de Sitges confirma dates per l’edició del 2021

L’edició d’enguany de les Barraques de Sitges serà els dies 12, 13, 14, 15 i 16 d’agost. L’esdeveniment es celebrarà excepcionalment en un recinte tancat a l’aire lliure i amb entrada de pagament. L’organització manté ferma la seva aposta per oferir un cartell de luxe amb el millor talent musical del país.

El col·lectiu de Barraques de Sitges, amb la col·laboració de les sis entitats socioculturals del municipi, celebrarà els dies 12,13, 14, 15 i 16 d’agost el cicle de concerts d’aquest any 2021. Des de l’organització s’ha decidit ampliar l’activitat de 3 a 5 dies per donar visibilitat al gran nombre de grups que estaven confirmats per l’edició de l’any passat, cancel·lada per la situació derivada de la COVID-19.

Excepcionalment, enguany les Barraques seran de pagament. La pandèmia obliga a reinventar el format habitual per garantir la viabilitat de l’esdeveniment. A la vegada, el col·lectiu ha adoptat aquesta posició com a gest de suport als i les professionals del sector cultural (artistas i tècnics principalment) que estan patint amb una gran duresa els efectes econòmics del virus.

Els concerts es duran a terme en un recinte tancat i amb totes les mesures de seguretat dictaminades per les autoritats sanitàries. Tot i que no s’ha pogut mantenir el cartell del 2020 en la seva totalitat, l’organització de les Barraques de Sitges manté ferma la seva aposta per oferir una àmplia i variada selecció del millor talent musical del país. En les pròximes setmanes, s’aniran desgranant tots els detalls relacionats amb l’edició d’aquest 2021.