Barraques de Sitges 2021 ultima els preparatius d’una edició excepcional amb un cartell de luxe

 Barraques de Sitges 2021 ultima els preparatius d’una edició excepcional amb un cartell de luxe

Les entrades per assistir als concerts es poden adquirir al portal web de Barraques (barraquessitges.cat). Les actuacions tindran lloc al recinte de la Plana de Santa Bàrbara en una edició especial i segura. Els titulars del Carnet Blau i també del Carnet Blau S poden adquirir entrades amb descomptes gràcies al suport de l’Ajuntament de Sitges.

Barraques de Sitges 2021 enllesteix una edició especial amb un cartell de luxe. Les entrades per als concerts es poden adquirir al seu portal web (www.barraquessitges.cat). Les actuacions programades en el marc de les Barraques de Sitges tindran lloc del 12 al 16 d’agost al recinte de la Plana de Santa Bàrbara. Després que l’any passat es cancel·lés aquest esdeveniment cultural i musical, enguany s’oferirà una edició adaptada a la pandèmia de la Covid-19 i totalment segura.

Com a novetat, en aquesta edició l’equip tècnic organitzador ha repartit les actuacions en cinc dies i ha treballat intensament per mantenir viva les Barraques de Sitges, que pretén ser una de les cites musicals d’aquest estiu a Catalunya.

Aquesta nova edició de Barraques presenta un cartell de luxe i s’hi podrà veure el talent català, el talent local, així com també, grups convidats de la resta de l’Estat. Per l’escenari sitgetà hi passaran Zoo, Oques Grasses, Doctor Prats, Ciudad Jara, Celtas Cortos, Mafalda, Suu, La Fúmiga, Smoking Souls, Lildami, El Diluvi, Jazzwoman, Sense Sal, Meritxell Neddermann, Orquestra Di-versiones, K-liu, Ninot, Tronkes de Felipa PD, DJ OGT, DJ CEBA.

 

Barraques de Sitges segures

L’organització ha elaborat un protocol per complir amb totes les mesures de prevenció de la COVID-19 dictaminades per les autoritats sanitàries. Dins del recinte de la Plana de Santa Bàrbara, les àrees del concert i de restauració estaran separades i sectoritzades per garantir les distàncies de seguretat.

 

Compromís amb el medi ambient

Les Barraques de Sitges renoven un any més el seu compromís ecològic amb l’ús d’envasos reciclables, separació de residus a les barres i la no utilització de canyetes de plàstic. Aquest 2021 s’ha fet un pas més i s’incorpora la presència de gots rígids i reutilitzables fets per l’empresa garrafenca Ecogots i que elabora els seus productes a partir d’arròs i polímers biodegradables.

Per un altra banda, l’empresa sitgetana Bridepalla oferirà polseres de cotó i paper reciclat amb llavors de camamilla, verdolaga i candelera. Una explosió de varietats que un cop fetes servir, humitejant-les i posant-les en un pot hermètic poden arribar a generar matèria viva.

 

Descomptes

Els titulars del Carnet Blau i també del Carnet Blau S poden adquirir entrades amb descomptes per a Les Barraques de Sitges 2021 gràcies al suport de l’Ajuntament de Sitges. Per obtenir aquests avantatges cal reservar les entrades a la regidoria de Cultura fins un dia abans del concert. 

Quant a les entrades per a les Barraques de Sitges 2021 hi haurà:

  • 75% descomptes per entrades de dia. 
  • Màxim 30 entrades entre tots els dies. Un cop s’esgotin ja no es podran adquirir més amb Carnet Blau o Carnet Blau S. 
  • Les entrades són individuals per usuari/a de Carnet Blau.
  • El descompte s’aplicarà en base la tarifa del dia de concerts. Els organitzadors s’encarregaran d’assignar els seients.

 

Reserva d’entrades

Les persones interessades poden reservar les entrades a través del telèfon (93 811 42 40) o l’e-mail de la regidoria de Cultura (cultura@sitges.cat) per aconseguir els descomptes. L’atenció telefònica serà de 12 a 14 h de dilluns a divendres. L’últim dia per fer la reserva d’entrades serà un dia abans del concert sempre i quan sigui en dies laborables (de dilluns a divendres). El pagament es farà a les taquilles de les Barraques i caldrà presentar el DNI juntament amb el carnet Blau o el carnet Blau S.    

 

Programació Barraques de Sitges 2021

Del 12 al 16 d’agost 

  • 12 agost: Zoo – El Diluvi – Jazzwoman – K-Liu
  • 13 agost: Ciudad Jara- Mafalda – Smoking Souls – Trompes de Felipa PD
  • 14 agost: Celtas Cortas – Orquestra Di-Versiones – Meritxell Nedderman – Ninot
  • 15 agost: Doctor Prats – La Fúmiga – Sense Sal – Dj OGT
  • 16 agost: Oques Grasses – Suu – Lildami – Dj CEBA