Barraques 2022: Consulta el cartell

Barraques 2022: Consulta el cartell

Després d’una edició excepcional, enguany les Barraques de Sitges tornen el 12, 13, 14 i 15 d’agost, enguany amb el públic de peu. 

Barraques comptarà amb 22 propostes musicals per a tots els gustos. Entre el cartell destaquen grups com La Pegatina, Els Catarres, Iseo & Dodosound, amb l'incògnita de 2 grups que no s'han anunciat encara.

La organització presenta un cartell paritari en gènere, amb onze veus femenines, i destaquen el seu compromís amb el feminisme "sent crítics i conscients de que encara queda molt camí per recórrer per assolir la igualtat plena dins la cultura i el propi esdeveniment", afirmen. 

Així mateix, Barraques destaca "el compromís amb les llengües germanes" i enguany s'hi sumen també artistes que destaquen a les Illes Balears com Xanguito i Rudymentari, grups valencians com Samantha o Vienna i també grups vascos com Huntza, Nogen i els ja esmentats Iseo & Dodosound, caps de cartell als principals festivals d'Europa.

El festival tornarà a celebrar-se a la Plana de Santa Bàrbara, i l'entrada serà, també aquest any, de pagment. La organització, que no té ànim de lucre, va explicar-ne el per què en un post al seu perfil d'Instagram