Concert de Samantha Hudson a Sitges

Samantha Hudson
04 juny 2022

Samantha Hudson és la diva no binària de la Generació Z; una artista inclassificable que utilitza tots els mitjans que té al seu abast –la música, la interpretació, les xarxes socials, on té més de 250.000 seguidors– per fer arribar al públic un discurs on l’humor conviu amb la reivindicació política i sexual. 

‘Liquidación Total’ (Subterfuge, 2021), el seu segon disc d’estudi després de ‘Grandes Éxitos’, fusiona gèneres com el reggaeton, el pop i inclús el pasodoble, tal i com demostra a ‘Por España, un dels temes més aclamats entre el públic, que compta amb prop d’un milió de reproduccions a YouTube, i en el qual presenta una sàtira de la iconografia més reaccionària del país. 

Els espectacles de Samantha Hudson no són un concert a l’ús sinó més aviat un show eclèctic que barreja música amb stand-up comedy; un cabaret de varietés obscenes, construït amb l’objectiu d’incomodar i d’atravessar alegrement els límits de la correcció política. L’artista ha fet sold-outs per tota Espanya amb ‘Liquidación total’ i a mitjans de juny, després de passar per Sitges, presentarà el disc al gran públic dins de la programació del festival Sónar.

 

Preu general : 20,00€

Venda anticipada : -15%

Carnet Blau : -40%

Carnet Jove (fins 25 anys) : -50%

Infants fins a 11 anys : -60%

Carnet Blau social : -100%

Lloc
Jardins d'El Retiro
Data
Dissabte 4 de juny
Horari
22 h