Concert de The Focusyearband 21

Concert de The Focusyearband 21
25 juliol 2021

THE FOCUSYEAR BAND 21 és un conjunt internacional de joves músics de jazz escollits anualment entre més de 200 sol·licituds internacionals per la Musik Akademie de Basilea (Suïssa). L'octet ha creat el seu propi so i ofereix un alt nivell on desenvolupa diferents llenguatges musicals i improvisacions de risc.

Després de moltes setmanes intensives sota la tutela de mestres del jazz de renom mundial com Kurt Rosenwinkel, Brad Mehldau, Lionel Loueke, Jeff Ballard, Larry Grenadier, Miguel Zenon, etc., els joves membres presenten les seves pròpies composicions, recentment escrites per a aquest conjunt. Es podran escoltar en breu el seu pròxim àlbum, gravat el gener del 2021.

La vocalista Tatiana Nova va créixer a Moscou i va arribar a Dresden a l'edat de 19 anys, el saxofonista alt Joshua Schofield prové d'Anglaterra i el saxofonista tenor Gianni Gagliardi de Catalunya. L'ucraïnès Yakiv Tsvietinskyi i l'argentí Sebastián Greschuk tant la trompeta com el fliscorn, així com el trombó. El pianista Lorenzo Vitolo és de Nàpols, Itàlia, i va estudiar a Groningen, Països Baixos. El baixista Ethan Cohn és de Nova York i va estudiar a Montreal. L'hongarès Áron Tálas és bateria i pianista.

Lloc
Jardins El Retiro Sitges
Data
25 de juliol
Horari
A les 12:30 h