Cartellera Cineclub Sitges

Cartellera Cineclub Sitges
19 - 25 febrer 2021

SRA. LOWRY E HIJO

L.S. Lowry va ser una de les figures artístiques més importants del Regne Unit de mitjan el segle 20 i les seves obres van triomfar per la seva visió única de nord-oest industrial d'Anglaterra. La Sra. Lowry i Fill ens mostra la complicada relació que manté amb la seva mare, una dona que va tractar activament de dissuadir al seu fill solter de perseguir les seves ambicions artístiques i a més va criticar qualsevol dels gustos del seu fill.

Calificació: 7 anys

Títol original: Mrs. Lowry & Son

Direcció: Adrian Noble

Durada: 91 min

Guió: Martyn Hesford

Repartiment: Timothy Spall, Vanessa Redgrave, Stephen Lord, David Schaal, Wendy Morgan, John Alan Roberts, Michael Keogh, Joanne Pearce, Jon Furlong, Paul Bergquist, Amanda Higson, Jennifer Banks, Giselle Cullinane, Laurence Mills, Rose Noble

Gènere: Drama

Any: 2019

Trailer: https://youtu.be/6cCXwlXThEE

Informació i entrades: www.cineclubsitges.com

 

HORARIS

Divendres, 19 Febrer

17:15 h La Sra. Lowry e Hijo (VE)

Dissabte, 20 Febrer

17:15 h La Sra. Lowry e Hijo (VE) 

Diumenge, 21 Febrer

17:15 h La Sra. Lowry e Hijo (VE)

Dilluns, 22 de Febrer

17:15 h La Sra. Lowry e Hijo (VOSE)

-

 

HOPE

Què passa amb l'amor quan a una dona de mitjana edat li pronostiquen tres mesos de vida? Anja (43) i Tomas (59) viuen en família al costat dels seus fills biològics i fillastres, però durant anys, la parella s'ha distanciat. Quan Anja rep el diagnòstic de càncer cerebral terminal el dia abans de Nadal, la seva vida es trenca i posa a prova l'amor desatès.

Calificació: 12 anys

Títol original: Håp

Direcció: Maria Sødahl

Durada: 126 min

Guió: Maria Sødahl

Repartiment: Stellan Skarsgard, Andrea Bræin Hovig, Elli Rhiannon Müller Osbourne, Eirik Hallert, Steinar Klouman Hallert, Johannes Joner, Gjertrud L. Jynge, Alexander Mørk Eidem, Dina Enoksen Elvehaug, Knut Magne Uv, Thomas Tetens Moe, Einar Økland, Ingrid Bugge, Hala Dakhil, Alfred Vatne, Kristin Voss Hestvold, Terje Auli, Daniel Storm Forthun Sandbye, Bente Westad, Maria Vatne

Gènere: Drama

Any: 2019

Trailer: https://youtu.be/4T73hXUIhsc

Informació i entrades: www.cineclubsitges.com

 

HORARIS

Divendres, 19 Febrer

19:15 h Hope (VOSE) (amb presentació a càrrec de l' AECC Sitges)

Dissabte, 20 Febrer

19:15 h Hope (VE)

Diumenge, 21 Febrer

19:15 h Hope (VE)

Dilluns, 22 de Febrer

19:15 h Hope (VE)

-

 

JONAS KAUFMANN: MY ITALY

El tenor alemany Jonas Kaufmann torna a la pantalla del Cinema Prado amb My Italy. El film inclou un concert molt especial gravat en directe, a més d'un un documental introduït pel propi Jonas Kaufmann.
No obstant això no són Puccini i Verdi les figures centrals de el concert sinó els èxits de tenors com Enrico Caruso i Lucio Dalla.

L'enregistrament del concert es va dur a terme al Teatre Carignano de Torí, acompanyat per l'Orchestra Simfònica Nazionale della RAI. Tot sota la direcció de Jochen Rieder. A més Kaufmann canta temes populars entre els quals s'inclouen "Torna a Surriento", "Cor'ngrato", "Mattinata", "Parla più piano", "Caruso" i "Il cant".

El film de Anca-Monica Pandelea documenta l'afinitat especial de Kaufmann amb l'idioma italià, la seva forma de vida i cultura – així com per descomptat, la seva música.

"La música italiana té la capacitat de produir melodies immortals – plenes de brillantor i calor – de les que no pots treure't del cap en tot el dia "JONAS KAUFMANN

Títol original: JONAS KAUFMANN "My Italy

Dirigida per: Jochen Rieder

Durada: 85 min

Trailer: https://youtu.be/Jxv6yYt8O-c

Informació i entrades: www.cineclubsitges.com

 

HORARIS

Dijous, 25 de Febrer

19:00h My Italy (Recital de Jonas Kauffman)

Lloc
Cinema Prado
Data
Del 19 fins al 25 de febrer
Horari
Consultar descripció