SITGES - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, una experiència immersiva

Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

El SITGES - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya no és solament cinema: és tota una experiència immersiva. El mes d’octubre la localitat es transforma. Pots trobar-hi zombis o actors i actrius coneguts passejant pels carrers; només cal que et deixis endur per l’univers que crea aquest gènere que a Sitges coneixem tan bé. Amb una sòlida trajectòria, aquest és el primer festival de cinema fantàstic del món i l’esdeveniment cultural amb més ressò mediàtic de Catalunya. 

La 54a edició del SITGES - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que se celebrarà del 7 al 17 d'octubre de 2021, tindrà com a leitmotiv la figura llegendària de l'home llop com a principal representant iconogràfic del tema clàssic de la bèstia interior o la dualitat interna en l'ésser humà.

Cada octubre, doncs, tens una cita ineludible a la ciutat més cinematogràfica, que durant uns dies esdevé punt de trobada entre professionals de la indústria, cinèfils i premsa. Si t’hi acostes, sabràs que mirar una pel·lícula ja no tornarà a ser com abans i és possible que acabis aplaudint ben fort per cada decapitació o mossegada!

Data
Del 7 al 17 d’octubre de 2021
Xarxes