Festival Jardins de Terramar, música en un entorn natural únic

Festival Jardins de Terramar

L’entorn centenari dels Jardins de Terramar dóna nom a aquest festival musical, consolidat en temps rècord com un dels referents del país. El que t’ofereix aquesta cita va més enllà d’un simple concert. Passat i present es conjuguen en aquests jardins noucentistes per on han transitat grans figures del panorama musical nacional i internacional.

El Festival amplia aquest any la seva durada a setze dies, del 29 de juliol al 13 d’agost i oferirà un cartell molt variat amb músics i grups d’estils molt diferents. La programació arrencarà el 29 de juliol amb el concert del grup català Manel i es clourà amb el grup La Oreja de Van Gogh. Nou dels artistes anunciats no han actuat mai al festival: Antonio Orozco, Mónica Naranjo, El Barrio, Sílvia Pérez Cruz, Amaral, Sopa de Cabra, Los Secretos, Manel i La Oreja de Van Gogh. I els cinc restants, sí que havien actuat en alguna de les tres edicions anteriors: Rosario, Fangoria, Ara Malikian, Sergio Dalma i God Save The Queen.

El Festival Jardins Terramar és l’excusa perfecta per frenar el ritme i gaudir de les nits d’estiu més especials de Sitges en un entorn natural carregat d’història. 

Compra les teves entrades aquí

Data
Juliol i Agost 2021
Material descarregable
Xarxes