Festa Major de Sitges, la celebració més emocionant

Festa Major de Sitges, la celebració més emocionant

Sitges celebra la Festa Major del 19 al 26 d’agost, en honor a Sant Bartomeu, i pels volts del 14 al 24 de setembre, en honor a Santa Tecla. Declarada Festa Patrimonial d’Interès Nacional, a més dels actes litúrgics i populars, amb gegants, foc i balls concentrats en múltiples sortides en les conegudes i intenses 36 hores, la programació als patrons de la vila de Sitges inclou també una àmplia oferta musical amb el Ball, que té lloc a la platja de la Fragata.

Sitges viu amb intensitat aquests dies carregats d’emocions, sentiments, festa i espectacles que, com els castells de focs de les nits del 23 d’agost i el 22 de setembre, atrauen visitants d’arreu. És, sens dubte, una de les tradicions més celebrades i respectades de l’ampli calendari festiu de la vila. Una tradició arrelada, amb segles d’història, que et farà viure una experiència inexplicable.

Aquest 2021, Sitges viurà una Festa Major adaptada. Els principals actes tindran un aforament reduït i controlat, però el públic podrà tornar a veure els Gegants, les bèsties de foc, els Diables i els Balls populars al carrer.

Data
Sant Bartomeu, del 19 al 26 d’agost | Santa Tecla, del 14 al 23 de setembre
Xarxes