Festa de la Verema, tot un espectacle vitivinícola

Festa de la Verema, tot un espectacle vitivinícola

La Festa de la Verema a Sitges celebra enguany ja 60 edicions. Organitzada per Foment de Sitges, serveix per oferir el most de la primera premsada al patró de Sitges, Sant Bartomeu. Pubilles i hereus participen en les activitats tradicionals, amenitzades per l’engrescador concurs de Trepitjadors de Raïm. Es tracta de tot un espectacle vitivinícola en què participen entitats locals per demostrar que poden extreure més vi en menys temps que la resta. 

I els qui no busquin tanta acció i optin per degustar varietats de vins de la terra al costat del mar, la Mostra de Vins, instal·lada a la zona de la Fragata, ofereix tota una experiència sensitiva arrelada als productes de proximitat. 

La Mostra de Vins enceta la programació el 8 d’octubre. L’endemà comencen els actes tradicionals de la Verema amb el periodista Llucià Ferrer, com a pregoner de la celebració que torna després de la suspensió de la programació l’any passat per la Covid-19. La Festa de la Verema culmina el diumenge 10 d’octubre amb el 42è Concurs de trepitjadors de raïm a la plaça de la Fragata.

Data
Octubre 2021
Xarxes