Santa Tecla engega motors aquest cap de setmana amb foc i balls infantils

Santa Tecla engega motors aquest cap de setmana amb foc i balls infantils

Santa Tecla arrenca motors aquest cap de setmana amb els balls infantils i el foc com a grans protagonistes. Aquest dissabte a les 11 h, l’Hort de Can Falç serà l’escenari de la Trobada de gegants, cabeçuts i dracs petits, on els infants mostraran les seves creacions i les faran ballar. Al vespre i nit, serà l’hora destinada a la Nit de Foc, que començarà amb la Timbalada, a les 19.30 h en un recorregut que comença a La Fragata i s’acaba a la Plaça de l’Ajuntament. Més tard, a les 20.30 h, arrenca l’Espetegafoc, que passarà per diversos carrers entre el Baluard i la Plaça de l’Ajuntament. El Correfoc està previst que s’enceti a les 21.30 h des de la Plaça del Doctor Robert i s’acabarà al Baluard amb una encesa conjunta. Per completar la Nit de Foc, a partir de les 23 h, La Fragata acollirà els concerts de Miquel del Roig, Pelukass i La Mercabanda.

Els gegants, cabeçuts i balls infantils tornaran a sortir als carrers diumenge a les 10 h, des de la Plaça de l’Ajuntament. Des d’allà, faran una cercavila pel Carrer Major, Cap de la Vila, Parellades, Sant Pau, Passeig de la Ribera i finalitzaran a la Fragata. Un cop finalitzi la cercavila, els gegants i cabeçuts faran una ballada final conjunta i acte seguit tindrà lloc per ordre d’arribada l’exhibició de balls blancs infantils amb el Ball de bastons, Panderetes, Pastorets, Cercolets, Cintes, Gitanes, Moixiganga i la canalla de la Colla Jove de Castellers de Sitges.

La tarda de diumenge torna a posar en primer pla el foc. A les 17.30 h es farà la concentració de dracs i colles infantils de diables al Pont d’en Domènech. Des d’allà, s’anirà fins a la Fragata, on s’hi farà una encesa final i el Ball parlat de cada colla de  diables infantils, que actuaran en aquest ordre: Colla Vella de Diables, Colla Jove de Diables i Diables de l’Agrupació de Balls Populars.

Podeu consultar la resta de programació prevista per aquests primers dies de la festa a www.sitgesfestamajor.cat