Festival Jardins de Terramar, música en un entorn natural únic

Festival Jardins de Terramar

L’entorn centenari dels Jardins de Terramar dóna nom a aquest festival musical, consolidat en temps rècord com un dels referents del país. El que t’ofereix aquesta cita va més enllà d’un simple concert. Passat i present es conjuguen en aquests jardins noucentistes per on han transitat grans figures del panorama musical nacional i internacional. En la darrera edició del Festival Jardins Terramar, de 2019, Luis Fonsi, George Benson, Joan Baez, Aitana, Melendi o Rick Astley van protagonitzar un esdeveniment que aquest 2020 s’ha vist obligat a suspendre la programació a causa de la COVID-19, però que tornarà carregat de música el proper 2021. 

El Festival Jardins Terramar et farà descobrir un ecosistema propi. Esdevindrà un espai de trobada ideal per comprar o per fer un bon sopar a la zona Pop-up, sota un bosc de pins. També podràs gaudir dels músics locals emergents a l’entorn de les basses, passejar per camins mentre et delectes en propostes de pintura i dansa, o acabar la nit amb espectacles de primer nivell a l’escenari principal. En definitiva, podràs deixar-te endur per l’equilibri més seductor entre l’entorn, el lifestyle, la sostenibilitat, l’art, la cultura i una programació eclèctica que no et deixarà indiferent. 

El Festival Jardins Terramar és l’excusa perfecta per frenar el ritme i gaudir de les nits d’estiu més especials de Sitges en un entorn natural carregat d’història. 

 

Data
Juliol i Agost 2021
Material descarregable
Xarxes