Festa de la poesia, una cita artística ben singular

Festa de la poesia, una cita artística ben singular

Una proposta tan íntima i creativa només podia néixer a Sitges. La Festa de la Poesia és una proposta artística singular, tant en el concepte com en l’execució. Durant un cap de setmana, set poetes són convidats a la vila i esdevenen els protagonistes d’un homenatge original, que posa el focus en la seva obra, però també en la seva persona. 

Es tracta d’una cita literària on el plaer ocupa un pes especial i es trasllada també al camp físic. Així, els poetes convidats reben massatges, se’ls convida a conèixer la casa d’algun sitgetà il·lustre i participen en una trobada que permet acostar aquest gènere literari al gran públic. 

Els poetes i el seu seguici recorren diferents escenaris de la vila encarnant una forma única de viure i sentir la poesia. Es tracta, en definitiva, d’una aposta simpàtica, gairebé plàstica i poc habitual, de venerar les lletres i les rimes dels poetes en una vila que històricament ha inspirat nombrosos artistes: “Oh! Sitges, cel i calitges, mar al peu, clavells al niu...”.

Lloc
Diversos espais
Data
Del 30 de juny al 2 de juliol del 2023
Material descarregable
Xarxes