Tot a punt per a la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient a Sitges

Tot a punt per a la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient a Sitges

Les festes de Nadal encaren la recta final i a Sitges ja està tot preparat per tornar a acollir la tradicional Cavalcada dels Reis Mags d’Orient. Melcior Gaspar i Baltasar arribaran a les 17 h a la Fragata, des d’on s’iniciarà la desfilada de Ses Majestats, juntament amb les seves comitives, per diferents carrers de la vila amb l’objectiu de repartir 600 quilos de caramels sense gluten, una mica de carbó, màgia i il·lusió.

Un cop finalitzat el recorregut a la plaça de l’Ajuntament, els Reis d’Orient faran l’ofrena al pessebre situat als Jardins del Dr. Robert i després recolliran les darreres cartes dels infants, que encara no les hagin entregat, al vestíbul de la Casa de la Vila.

Prèviament a l’arribada de Ses Majestats, la Cartera Reial, Aisha, recollirà les cartes dels infants més previsors aquest dimarts i dimecres, 2 i 3 de gener, de 17 a 20.30 hores des de la seva oficina, que és un espai màgic, instal·lat al Mercat Vell.  

La programació de la campanya ‘El teu Nadal és a Sitges’ inclou altres propostes lúdiques per als infants com El Parc de Nadal, ubicat al Pavelló de Pins Vens. En un espai de 1.300 m², els nens i les nenes, de 2 a 14 anys, disposen d’activitats divertides com inflables, llits elàstics, jocs de taula, tallers de pintura, maquillatge i manualitats entre d’altres.