Santa Tecla es podrà seguir a Ràdio Maricel i per Canal Blau TV

Santa Tecla es podrà seguir a Ràdio Maricel i per Canal Blau TV

Canal Blau TV, amb narració de Maricel TV, retransmetrà en directe l’Entrada de Santa Tecla, un acte en el qual no hi haurà públic i Ràdio Maricel n’oferirà un resum al seu web.

La festivitat de Santa Tecla a Sitges ha aconseguit recuperar el seguici festiu pels carrers i la Matinal infantil, de manera que es preveu que el públic els podrà veure assegut en una de les més de 3.000 cadires que es disposaran entre l’Avinguda Sofia i el Passeig de la Ribera. Amb tot, Ràdio Maricel i Canal Blau TV continuaran cobrint els principals actes de la festa per a que es puguin seguir, en directe o en diferit, per part de tota la ciutadania que ho desitgi.

En aquesta Santa Tecla especial del 2021, sí que hi haurà un tram final de la cercavila en honor a la santa que estarà tancat al públic. Concretament, serà la part d’aquest circuit del 23 de setembre al vespre, entre el carrer Nou, el Carrer Major, la Plaça de l’Ajuntament i la Plaça del Baluard, on la imatge de Santa Tecla farà la seva entrada de nou al temple parroquial. El fet que en aquest darrer tros no hi pugui haver públic ha motivat que Canal Blau TV faci la retransmissió en directe, el 23 de setembre a partir de 2/4 de 9 del vespre, des de la Plaça de l’Ajuntament i la Plaça del Baluard. D’aquesta manera, tothom qui vulgui podrà seguir, en directe, per la televisió pública comarcal, aquesta particular Entrada de Santa Tecla.

Des de Ràdio Maricel, també es farà el seguiment d’aquest acte, així com de l’Ofici de Santa Tecla, de manera que el mateix 23 de setembre es podrà veure al web de l’emissora un resum tant de l’Ofici com de l’Entrada de la Santa.

Canal Blau TV, amb la narració de Maricel TV, enregistrarà les actuacions dels balls d’aquest diumenge 19 de setembre, matí i tarda, a la Plaça de Catalunya. Totes dues sessions s’oferiran, en diferit, el mateix diumenge, a Canal Blau TV a partir de les 9 del vespre. Ràdio Maricel també enregistrarà els versos de les tres colles infantils del Ball de Diables i s’emetrà a la ràdio, el dilluns 20 de setembre. Aquests versos també estaran disponibles al web de la ràdio municipal.

El dia de Santa Tecla, Canal Blau TV enregistrarà la Matinal infantil, on s’hi veuran els tres àmbits que hi actuaran al llarg del circuit previst. Aquestes imatges es podran veure, en diferit, el mateix dijous 23 de setembre a 2/4 de 3 de la tarda a Canal Blau. Al vespre, des de 2/4 de 9, es podrà seguir en directe la part final de la Cercavila en honor a Santa Tecla i el cap de setmana del 25 i 26 de setembre hi haurà repeticions per tornar a veure tant les mostres de balls, com la Matinal infantil o la Cercavila de Santa Tecla.