Santa Tecla engega motors aquest cap de setmana

Santa Tecla engega motors aquest cap de setmana

La mostra de balls està prevista per a diumenge al matí i a la tarda, a la Plaça de Catalunya, amb aforament controlat, però sense reserva prèvia.

Santa Tecla comença el programa d’actes aquest cap de setmana. Avui divendres, la Nit del Pubillatge, als Jardins de Terramar, reunirà hereus i pubilles de les entitats des de les 21h, en un sopar. Cap a les 22:30h s’obrirà l’espai al públic, fins a completar l’aforament controlat, per veure l’elecció del nou Hereu i Pubilla de Sitges. 

El penó de Santa Tecla estarà exposat a l’església parroquial de Sant Bartomeu i Santa Tecla, demà dissabte i diumenge, dins de l’horari de les celebracions litúrgiques.

La Mostra de balls infantils arribarà diumenge. La Plaça de Catalunya és l’escenari triat pera les actuacions, que començaran a les 9:30h amb els gegants, cabeçuts, balls infantils i balls amb parlaments, que recitaran els versos. A la tarda, a partir de les 17h i a la mateixa Plaça de Catalunya serà el torn de les bèsties de foc i les colles de diables infantils, amb els versos a càrrec de la Colla Vella, la Colla Jove i la Colla de l’Agrupació de Balls Populars de Sitges. L’aforament de la plaça serà limitat i controlat, però no cal tenir reserva prèvia. Les cadires habilitades per veure la mostra s’aniran omplint a mesura que el públic vagi accedint al recinte.

El Trasllat de la imatge de Santa Tecla es preveu per al dilluns, a partir de les 20:30h, amb sortida de la parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla i arribada al local social de les Cases Noves, al carrer de Sant Honorat. Aquest és el lloc triat per la Pendonista de Santa Tecla, Dora Pons Sànchez, per tenir la imatge de la Santa en exposició fins el 23 de setembre. Per evitar aglomeracions i respectar les mesures contra la pandèmia, la Comissió de Festa Major demana que no se segueixi el recorregut del trasllat, que comptarà amb la música dels Grallers de La Sitja.

Material descarregable