La Biblioteca Josep Roig i Raventós reprèn el seu 40è aniversari el proper 30 de setembre

La Biblioteca Josep Roig i Raventós reprèn el seu 40è aniversari el proper 30 de setembre amb dues propostes musicals

La Biblioteca Josep Roig i Raventós programarà el proper 30 de setembre dues propostes musicals per continuar la celebració del seu quarantè aniversari. La primera activitat serà un vermut musical amb la banda de jazz Apocadixie a les 12 h a la Biblioteca Josep Roig i Raventós i durant l’acte els assistents podran brindar amb vi del Centre d’Interpretació de la Malvasia.  

La segona activitat serà un concert de Lali BeGood, un espectacle per a infants i famílies a través del qual oferirà el seu love’n’roll més divertit a partir de les 18.30 h a la plaça de Catalunya. 

La programació per celebrar els 40 anys de la Biblioteca Josep Roig i Raventós va arrencar el 26 d’abril amb el taller ‘Punt de llibre 40 aniversari’ La sessió impartida per Nina Morozova va permetre els nens i les nenes assistents ajudar a crear el punt de llibre més gran i bonic de tots. A partir d’aquesta creació final s’han fet ara un punts de llibres, que es repartiran el mateix dissabte, 30 de setembre i els dies següents entre els usuaris.

 

Biblioteca Josep Roig i Raventós

La Biblioteca Josep Roig i Raventós es va inaugurar el 6 de setembre de l’any 1983 a la plaça Catalunya, situada al barri del Poble Sec, per donar servei a un dels nuclis amb més població de la vila en aquell moment. Aquest equipament cultural i educatiu, té 315 m² i compta amb un fons local sobre la vila de Sitges. També impulsa diferents iniciatives per promoure la lectura per a tot tipus de públic com l’hora del conte, obres de teatre en petit format, clubs de lectura, conferències, visites escolars, entre d’altres. 

L’equipament porta el nom del metge i escriptor sitgetà, que va ser nomenat Fill Predilecte de la vila per la seva tasca i trajectòria professional.

 

Celebració del 40è aniversari de la Biblioteca Josep Roig i Raventós

  • Vermut musical amb la banda de jazz Apocadixie

          Hora:12 h

          Lloc: Biblioteca Josep Roig i Raventós

 

  • Concert ‘Funtastik’ amb Lali BeGood (espectacle per a infants i famílies)

         Hora: 18.30 h

         Lloc: Plaça de Catalunya