El Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya obre les inscripcions de films per a la 54a edició

El Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya obre les inscripcions de films per a la 54a edició

Comença el compte enrere pel Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que celebrarà la seva 54a edició del 7 al 17 d'octubre.

Dilluns 15 de febrer es va obrir el període d’inscripcions de llargmetratges i curtmetratges. Els directors i directores, productores i distribuïdores que ho vulguin podran presentar els seus films fins al 15 de juliol, data de tancament per a totes les categories. 

El comitè de programació del Festival està treballant amb normalitat i responsabilitat, adaptant-se a les mesures establertes per la crisi de la covid-19. El comitè està avançant en els visionats i selecció dels primers títols que configuraran la propera edició del Festival. 

Les empreses titulars de les pel·lícules seleccionades pel comitè de programació rebran un formulari a través del qual formalitzaran la seva participació en el certamen. 

El Festival contactarà únicament amb els titulars dels films seleccionats pel comitè. La plataforma Festhome és l'únic sistema oficial per a inscriure la peça. L’organització no accepta altres formats ni cap altre sistema que no sigui aquest.  

Consulta les bases de participació i el reglament de Sitges 2021.