Avui es posen a la venda les entrades per als espectacles de Pepa Plana i ‘Òpera de butxaca’

Avui es posen a la venda les entrades per als espectacles de Pepa Plana i ‘Òpera de butxaca’
  • La companyia Pepa Plana representarà el 26 de febrer ‘Veus que no veus’, un muntatge de circ contemporani al Teatre Prado, i l’espectacle ’Òpera de butxaca’ es posarà en escena el 28 de febrer al mateix escenari.
  • En els propers dies es posaran a la venda també les entrades per als espectacles ‘Akelarre’ (5 de març) i IKIMILIKILIKLIK’ (13 de març) que es representaran al Teatre Prado.

Les entrades dels espectacles ‘‘Veus que no veus’ de la companyia Pepa Plana i ’Òpera de butxaca’ que es representaran a Sitges en el marc de La Pregonera 2021 es posen avui a la venda.

El circ contemporani arribarà el proper 26 de febrer de la mà d’una figura referent dins d’aquesta disciplina artística Pepa Plana. La pallassa més coneguda de Catalunya i mereixedora del Premi Nacional de Cultura 2014 estarà  acompanyada per l’actriu Noël Olivé per formar un tàndem escènic que presentar la versió en clau femenina de les entrades clàssiques dels pallassos de pista, és a dir, dels  números circenses més clàssics. La sessió començarà a les 20 hores al Teatre Prado.  

Amb l’objectiu d’acostar la lírica a tots els públics, La Pregonera 2021 programarà el 28 de febrer l’’Òpera de butxaca’, un espectacle que permetrà escoltar àries i duets d’algunes de les òperes més famoses de Mozart, Verdi, Puccini i Rossini. Les sopranos, Silvia Tortorella i Donna Reinhard, amb l’acompanyament del pianista Jordi Romero oferiran un ampli repertori i, alhora, explicaran també la història darrere de cada òpera per convidar el públic a pujar a l’escenari per ajudar-los a interpretar alguns papers. Aquesta obra, de la companyia Òpera amb tu, es podrà veure a les 12 h al Teatre Prado.   

Les entrades per aquests espectacles, organitzats per la Regidoria de Cultura, es poden adquirir online a culturasitges/entrades, a l’Oficina de Turisme de Sitges i a taquilles del Casino Prado una hora abans de l’inici de l’espectacle. Tots els espectacles comptaran amb les mesures sanitàries exigides i tindran un aforament restringit en funció de la normativa vigent a data de cada activitat.  

 

També es posaran a la venda properament les entrades per als espectacles ‘Akelarre’ i ‘IKIMILIKILIKLIK’

En els propers dies també es posaran a la venda les entrades per als espectacles ‘Akelarre’ i ‘IKIMILIKILIKLIK’, que també es podran adquirir online a culturasitges/entrades.

En el marc de La Pregonera també es programarà el proper 5 de març l’espectacle de cabaret ‘Akelarre’ de la companyia The Feliuettes. Aquesta companyia mostra unes bruixes allunyades dels tòpics i no les presenta com a dones malvades que llueixen berrugues i devoren nens innocents sinó tot el contrari com a dones lliures i divertides, que es negaven a pertànyer a ningú més que a elles mateixes. L’obra convida a descobrir un autèntic cabaret del segle XXI amb música, reivindicació, humor i autoparodia. La funció del muntatge ‘Akelarre’ començarà a les 20 h al Teatre Prado.  

Pel que fa als espectacles familiars, el proper 13 de març es representarà ‘IKIMILIKILIKLIK’, el primer espectacle no gestual de la companyia teatral basca Marie de Jongh. L’obra explica la història d’una nena que es converteix en allò que de molt petita havia temut: les bruixes. La funció tindrà lloc a les 12 h al Teatre Prado.