‘Romeu i Julieta’, espectacle d'incursió social

‘Romeu i Julieta’, espectacle d'incursió social
10 gener 2021

Setze persones amb diversitat funcional i voluntàries participen en aquest taller, que presentarà una versió lliure del clàssic de William Shakespeare. El muntatge està dirigit per l’actriu sitgetana Anna Barrachina,i també per la coreògrafa i ballarina Vero Cendoya.

A la ciutat italiana de Verona hi ha dues famílies enfrontades des de generacions: Els Capuleto i els Montesco. Com de costum, una nit, els Capuleto celebren un ball de disfresses a casa seva. En aquest, però, s’hi infiltren uns quants membres de la familia Montesco. Durant la festa Julieta, la filla dels Capuleto, coneix a Romeo, fill de la familia Montesco, i ambdós s’enamoren perdudament.
Aquest amor prohibit per anys i anys de ressentiment, portarà als dos joves pels camins de la passió, la lluita i, sobretot, la desgràcia.

Es repartiran invitacions amb entrada gratuïta a partir del 28 de desembre i fins al 8 de gener (excepte els dies festius) a l’oficina de l’Escorxador (c/ Joan Maragall, 36) o fins que s’exhaureixin les invitacions.

El públic entrarà sense pagar per veure l’espectacle, i quan surti valorarà en funció del que creu que val l’obra i després si ho desitja podrà fer la seva aportació econòmica. És el que s’anomena taquilla inversa, un sistema per recaptar diners, en què els espectadors posen valor al muntatge un cop l’han vist.

Lloc
Teatre Prado
Data
10 de gener
Horari
De 12 a 13 h