Festival Dona 2022: Saldremos Mejores Live Show

Festival Dona 2022: Saldremos Mejores Live Show
04 setembre 2022

'Saldremos mejores' és un podcast d’actualitat i humor presentat per Inés Hernand i Nerea Pérez de las Heras , que arriba al Prado en rigorós directe. Hi desgranaran les notícies més rellevants de la setmana per a totes aquelles persones que volen saber el que està passant, però no compten amb molt de temps. Per a la Nerea Pérez, «El clima polític s’ha convertit en una baralla de taverna, el social en un campi qui pugui. No hi ha manera de saber res. Volem fugir de la cultura del zasca, crear un espai on càpiguen els matisos, les preguntes, acompanyar qui ens escolti en les seves reflexions, escoltar-los de tornada».
Segons la seva companya, la Inés Hernand, han trobat un espai transversal, d’actualitat, amb perspectiva de gènere i amb contrast informatiu, amb què volen combatre la manca d’informació.

Potser et conformes amb qualsevol cosa que t’expliquin? Si tens set més enllà dels «ÚLTIMA HORA» de Twitter, sortirem millors és el teu espai. A 'Saldremos mejores' parlen amb gràcia i rigor de temes com on van els teus impostos, els teus drets com a autònoma, o si la UE és justa amb Múrcia. No només no t’adormiràs, sinó que espavilaràs. 

Lloc
Casino Prado
Data
Diumenge 4 de setembre
Horari
20 h