Exposició ‘Gattapardiana: l’Orgull d’una vila’

Acte gratuït
Exposició ‘Gattapardiana: l’Orgull d’una vila’
28 juny - 31 juliol 2021

Mostra que proposa al públic un exercici memorístic; un viatge del passat al present, que vol ser el bressol de futures investigacions i treballs de memòria històrica al voltant del lligam entre Sitges i el col·lectiu LGTBIQ+. 

‘Gattapardiana’ neix també amb la voluntat de recollir vivències o experiències relacionades amb la lluita LGTBIQ+ a Sitges, oferint al públic l’oportunitat d’afegir testimonis, imatges i històries que no surten encara en cap llibre, a través d’un codi QR que dirigeix a un Google Forms, en què les persones interessades poden escriure la seva experiència. La voluntat és completar i consolidar l'arxiu LGTBIQ+ local, avui dia limitat, amb altres materials gràfics i documentals, que les persones o associacions locals vulguin aportar de forma digital.

La inauguració de ‘Gattapardiana’ serà el 28 de juny, a les 18 hores, i constarà de la lectura del manifest institucional de l’Orgull LGTBI. La mostra es pot visitar fins el 31 de juliol a Can Falç de Mar, i s’oferiran visites guiades gratuïtes, els divendres 2, 16 i 30 de juliol, a les 19 hores, prèvia inscripció a sitgesorgullosa@gmail.com.

Lloc
Can Falç de Mar
Data
Del 28 de juny al 31 de juliol
Horari
De dimarts a divendres, de les 18 a les 20 hores | Dissabtes, diumenges i festius, de les 11 a les 14 hores i de les 18 a les 20 hores