Exposició “Fondo Primario” de Melisa Elgart, a l'Ave Maria

Exposició “Fondo Primario” de Melisa Elgart, a l'Ave Maria
17 novembre - 03 desembre 2023

Fondo Primario és un projecte artístic que parteix de la idea de representar l'essència, entesa com un element intrínsec al cos humà, a través de diverses formes d'expressió artística. Mitjançant una sèrie de fotografies en les quals s'altera la lluminositat de l'espai, es generen imatges pictòriques i digitals que converteixen al cos en objecte d'art.

L'objectiu principal d'aquest projecte és abstreure el cos com a eina generadora de formes, portant-lo a un procés de metamorfosi per a crear noves imatges menys figuratives, però carregades de significat i simbolisme. És a través d'aquestes representacions subjectives i abstractes que es busca transmetre l'essència mateixa de l'ésser humà.

Melissa Elgart  (@melisasitges), la ment creativa darrere d’aquest projecte, és una talentosa artista nascuda a Buenos Aires i criada a Sitges. Després de finalitzar l'institut, va tenir l'oportunitat de viure a Sydney durant un any, una experiència que va enriquir la seva perspectiva artística. Posteriorment, va tornar a Barcelona per a formar-se en disseny gràfic en el prestigiós centre BAU, Centre Universitari d'Arts i Disseny de Barcelona.

A més de la seva formació acadèmica, Melissa ha participat en diversos projectes universitaris en col·laboració amb el CCCB, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Així mateix, ha demostrat el seu compromís social i ecològic a través de la seva participació en iniciatives de voluntariat. La seva versatilitat i el seu interès per diferents disciplines artístiques l'han portat a desenvolupar diversos projectes en paral·lel.
 

 

Lloc
Capella de les Arts, Fundació Ave Maria
Data
Del 18 de novembre a l’3 desembre de 2023
Horari
Dilluns a divendres tardes de 16:30 a 20:30h Dissabtes matins de 10 a 14h i tardes de 16 a 20h Diumenges matins de 10 a 14h