Cartellera cinema 8 - 14 gener amb sessió especial

 Cartellera cinema 8 - 14 gener amb sessió especial
08 - 14 gener 2021

EL PADRE

Anthony té gairebé 80 anys, viu sol al seu apartament de Londres i rebutja cadascuna de les infermeres que la seva filla, Anne, tracta d'imposar-li. No obstant això, tal necessitat és cada vegada més apressant per a ella, ja que ha decidit traslladar-se a París per a viure amb un home que acaba de conèixer. Aviat es fa evident que la percepció de la realitat és cada vegada més confusa per a Anthony.

Classificació per edat: 7 anys

Gènere: Drama

Durada: 97 min

Director: Florian Zeller

Repartiment: Anthony Hopkins, Olivia Colman, Imogen Poots, Rufus Sewell, Olivia Williams, Mark Gatiss, Evie Wray, Ayesha Dharker

País: Regne Unit

Idioma original: Anglès

Trailer: https://youtu.be/lMOoyQ0Vxm0

Informació i entrades: www.cineclubsitges.com

 

Horaris

Divendres, 8 de gener

17:30h El padre (VE)

Dissabte, 9 de gener

17:30h El Padre (VE)

Diumenge, 10 de gener

19:45 h El Padre (VE)

Dilluns, 11 de gener

17:30h El Padre (VE)

Dimarts 12 de Gener

19:45h El Padre (VOSE)

-

LA ÚLTIMA GRAN ESTAFA

Després dels seus últims fracassos cinematogràfics, el productor de Hollywood Max Barber (Robert De Niro) està en deute amb Reggie Fontain (Morgan Freeman), el cap de la màfia.


Desesperat i amb la seva vida en joc, Max decideix produir una nova pel·lícula amb escenes d'acció d'alt risc amb la finalitat de provocar la mort del protagonista i cobrar així l'assegurança. L'actor triat és Duke Montana (Tommy Lee Jones), una vella estrella deprimida amb problemes amb la beguda: el blanc perfecte per als plans de Max.


Els dies passen i, malgrat tots els seus intents per a acabar amb Duke, Max no aconsegueix el seu propòsit. Escena rere escena aquest sobreviu i, sense voler-ho, està rodant la millor pel·lícula de tota la seva carrera.

Classificació per edat: 12 anys

Gènere: Comedia

Durada:104 min

Director: George Gallo

Repartiment: Robert De Niro, Morgan Freeman, Tommy Lee Jones, Vincent Spano, Natalie Burn, Emile Hirsch, Zach Braff, Patrick Muldoon, Eddie Griffin, Joel Michaely, Nick Vallelonga, Blerim Destani, Michelle Maylene, Julie Lott, Melissa Greenspan, Jermaine Washington, Ray Bouderau, Leonard Waldner, Bill Luckett

País: Estats Units

Idioma original: Anglès

Trailer: https://youtu.be/J82Gh6UGeQI

Informació i entrades: www.cineclubsitges.com  

 

Horaris

Divendres, 8 de gener

19:45h La última gran estafa (VOSE)

Dissabte, 9 de gener

19:45h La última gran estafa (VE)

Diumenge, 10 de gener

17:30h La última gran estafa (VE)

Dilluns, 11 de gener

19:45h La última gran estafa (VOSE)

Dimarts 12 de Gener

17:30h La última gran estafa (VE)

-

SESSIÓ DOBLE ESPECIAL DE CINECLUB SITGES AMB SITGES SOLIDARI

'ADIEKSODO' + 'CARTAS MOJADAS'

Cineclub Sitges dedica una sessió especial per mostrar la dura experiència de milers de persones que escapen de la crua realitat dels seus països d'orígen i intenten arribar a una terra on esperen trobar noves oportunitats. La sessió comptarà amb la projecció del curt documental 'Adieksodo' de la realitzadora sitgetana Sabrina Guitart que assistirà per presentar el seu treball. I després es projectarà el documental 'Cartas Mojadas' de la directora Paula Palacios i produïda per Isabel Coixet. Al final de la projecció hi haurà un petit col·loqui amb un voluntari d' Open Arms.

 

Horaris

Dijous 14 de Gener

18:30h Adieksodo + 19:00h Cartas Mojadas

Lloc
Casino Prado
Data
Del 8 de gener fins al 14 de gener
Horari
Consultar descripció