Cartellera Cineclub Sitges

Cartellera Cineclub Sitges
05 - 11 febrer 2021

EL CHICO

El Cinema Prado de Sitges (Cineclub Sitges) celebra els centenari de 'El Chico' el gran clàssic del gran Charles Chaplin.

Una mica de mala gana, el rodamón Charlot adopta a un nen de 6 anys abandonat. No triga a prendre-li afecte i ensenyar-li algunes tècniques essencials de supervivència de carrer. Amb el temps els dos formen un gran equip. Però un dia el noi malalta i els serveis socials intenten prendre-li la custòdia a Charlot.

Primer llargmetratge de Chaplin i primera de les seves aportacions a l'inventari de grans obres de la història de cinema. Una de les més pures expressions del seu art per diverses raons: per l'ús de la seva immortal personatge Charlot, per les seves brillants gags visuals i per la seva preocupació -alhora compromesa i còmica- per les injustícies socials.

Encara no has vist aquest film després de 100 anys? Doncs aqui tens una gran oportunitat de descobrir el gran clàssic dirigit, escrit i protagonitzat pel gran Charles Chaplin. I quina millor manera de fer-ho que celebrant el centenari d'aquesta obra mestra.

I si ja l'has vist, no et perdis aquesta ocasió única per poder reviure aquesta cinta a la pantalla gran i amb una còpia digitalitzada i restaurada.

Molt recomanable per portar als més petits de la casa, per gaudir d'un clàssic del cinema i viure una nova experiència cinematogràfica.

Títol original: The kid

Direcció: Charles Chaplin

Guió: Charles Chaplin

Repartiment: Charles Chaplin, Jackie Coogan, Edna Purviance

Gènere: Comedia Dramática

Any: 1921

Trailer: aquí

Informació i entrades: aquí

Recordatori per les últimes sessions. Guarda la teva entrada. Tens fins les 23h per arribar a casa.

 

HORARIS

Dissabte 6 Febrer

16:00 h El Chico

Diumenge 7 Febrer

16:00 h El Chico

-----

 

MARAGALL I LA LLUNA

La Lluna tenia vuit anys l'any 1993, quan l'alcalde de Barcelona, Pasqual Maragall, es va instal·lar a casa seva per entrar en contacte amb el barri de Roquetes, al districte de Nou Barris.

Vint-i-cinc anys després inicia una recerca que comença amb el record d'aquells dies i que la porta a descobrir un polític singular, fonamental per entendre la transformació d'una ciutat i el present d'un país.

Parlant amb familiars, coneguts i polítics, la Lluna aconsegueix fer-se un retrat íntim i universal, humà, contradictori, vitalista i colpidor de Pasqual Maragall.

La sessió de dilluns, 8 de febrer comptarà amb un col·loqui posterior a càrrec de Jordi Serra.

Classificació per edat: Apta per a tots els públics

Gènere: Documental

Director: Josep Maria Mañé, Francesca Català Margarit

Durada: 110 min

Distribuidora: Benecé Produccions

País: Espanya

Idioma original: Català

Recordatori per les últimes sessions. Guarda la teva entrada. Tens fins les 23h per arribar a casa.

 

HORARIS

Dissabte 6 Febrer

17:30 h Maragall i la lluna 

Diumenge 7 Febrer

17:30 h Maragall i la lluna

Dilluns 8 Febrer

19:15 h Maragall i la lluna - amb col·loqui amb Jordi Serra 

-----

 

23 PASEOS

Dave (Dave Johns) i Fern (Alison Steadman) són dos desconeguts de certa edat que han patit per circumstàncies de la vida. Es coneixen mentre passegen als seus gossos i, al llarg de vint-
passejos, floreix un romanç entre els dos. Però ni Dave ni Fern han estat de el tot honestos l'un amb l'altre i el seu futur es pot veure compromès pels secrets que s'han guardat.

23 PASEOS és una comèdia dramàtica tendra i commovedora sobre com trobar l'amor en la vellesa. La pel·lícula marca el retorn a el cinema de el guionista i director nominat a l'Oscar Paul Morrison (Salomó & Gaenor) després d'una llarga absència. Narra un any en la vida dels londinencs Dave (Dave Johns) i Fern (Alison Steadman), dos ancians solitaris que es coneixen mentre passegen als seus gossos en un parc de nord de Londres. Primer es fa companyia i després, l'amor sorgeix entre ells. 23 PASSEJADES està dedicat a Benji, un golden retriever que va ser la mascota de la família Morrison durant 16 anys.

Una història que us enamorarà des del primer moment i us transportarà per diferents racons i indrets de Londres.

Classificació per edat: 7 anys

Gènere: Drama, Romanç

Durada: 102 min

Director: Paul Morrison

Repartiment: Alison Steadman, Dave Johns, Rakhee Thakrar, Natalie Simpson, Oliver Powell, Vivienne Soan, Bob Goody, Marsha Millar, Graham Cole

Distribuidora: Caramel

País: Regne Unit

Idioma original: Anglès

Recordatori per les últimes sessions. Guarda la teva entrada. Tens fins les 23h per arribar a casa.

Trailer: aquí

Informació i entrades: aquí

 

HORARIS

Dissabte 6 Febrer

20:00 h 23 Paseos

Diumenge 7 Febrer

20:00 h 23 Paseos

Dilluns 8 Febrer

17:00 h 23 Paseos (VOSE)

 

Lloc
Cinema Prado
Data
Del 5 fins a l'11 de febrer
Horari
Consultar descripció