Cartellera Cineclub Sitges

Cartellera Cineclub Sitges
29 gener - 04 febrer 2021

SALVAJE

Tom (Russell Crowe) és un home per al qual la vida ha perdut completament el sentit. En ple col·lapse mental, es creua a la carretera amb Rachel (Caren Pistorius), una dona que està portant a l'escola al seu fill i que, nerviosa pel trànsit que hi ha, toca el clàxon per recriminar-li a Tom que no mogui el seu cotxe a el semàfor. Després d'això, comença una discussió en la qual Rachel es nega a disculpar-se i que desemboca en una terrible persecució de l'home cap a la dona. Tom, convertit en el pitjor malson de la jove, persegueix i assetja sense descans a tots els cercles pròxims de Rachel, arribant a uns límits que ella mai podria haver imaginat.

Classificació per edat: 16 anys

Gènere:Thriller

Durada:90 min

Director: Derrick Borte

Repartiment: Russell Crowe, Caren Pistorius, Jimmi Simpson, Gabriel Bateman, Anne Leighton, Lucy Faust, Devyn A. Tyler, Michael Papajohn, Austin P. McKenzie, Stephen Louis Grush, Sylvia Grace Crim, Vivian Fleming-Alvarez, Jenanne Alexander, Gretchen Koerner, Samantha Beaulieu, Juliene Joyner, Donna Duplantier, Tim Bell

País: Estats Units

Idioma original: Anglès

Trailerhttps://www.youtube.com/watch?v=eZ-N73KFAy8&t=68s

Informació i entrades: www.cineclubsitges.com

 

HORARIS

Divendres 29 Gener

17:30h Salvaje (VE)

Dissabte 30 Gener

17:30h Salvaje (VE)

Diumenge 31 Gener

17:30h Salvaje (VE)

Dilluns 1 Febrer

20:00 h Salvaje (VOSE)

 

NOTICIAS DEL GRAN MUNDO

Cinc anys després de la fi de la Guerra Civil estatunidenca, el capità Jefferson Kyle Kidd (Tom Hanks), veterà no d'una, sinó de tres guerres, va de ciutat en ciutat narrant notícies, parlant de presidents i reines, de lluites glorioses, devastadores catàstrofes i apassionants aventures que tenen lloc en qualsevol racó del món.

Un dia, en les planes de Texas, el capità coneixa Johanna (Helena Zengel, System Crasher), una nena de deu anys que va ser segrestada sis anys enrere per la tribu Kiowa, i que durant aquest temps va ser educada com un d'ells. Johanna, en contra de la seva voluntat, ha d'anar a viure a casa dels seus oncles, un lloc hostil i desconegut per a ella.

El capità Kidd accepta lliurar a la nena als seus tutors legals. En el viatge, tots dos recorreran centenars de quilòmetres a través d'una inhòspita naturalesa, i hauran d'enfrontar-se a enormes dificultats, humanes i naturals, en cerca d'un lloc al qual puguin dir "llar".

Gènere: Aventures, Western

Director: Paul Greengrass

Repartiment: Tom Hanks, Neil Sandilands, Helena Zengel, Elizabeth Marvel, Ray McKinnon, Mare Winningham, Chukwudi Iwuji, Thomas Francis Murphy, Michael Angelo Covino, Fred Hechinger, Annacheska Brown, Christopher Hagen, Michelle Campbell, Stafford Douglas, Stephanie Hill, Clint Obenchain, Winsome Brown, J. Nathan Simmons, Cynthia Casaus, Francheska Bardacke, William Sterchi, David Hight, Brenden Wedner, Randy Ritsema, Bob Knowlton, Cheo Tapia

País: Estats Units

Idioma original: Anglès

Trailer: https://youtu.be/GPZ00K9cplo

Informació i entrades: www.cineclubsitges.com

 

HORARIS

Divendres 29 Gener

19:30h Noticias del Gran Mundo (VOSE)

Dissabte 30 Gener

19:30h Noticias del Gran Mundo (VE)

Diumenge 31 Gener

19:30h Noticias del Gran Mundo (VE)

Dilluns 1 Febrer

17:30 h Noticias del Gran Mundo (VE)

 

LA VAMPIRA DE BARCELONA

A la Barcelona de principis de segle XX conviuen dues ciutats: una burgesa i modernista, l'altra sòrdida i bruta. La desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d'una rica família, commociona el país i la policia aviat té una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com 'La Vampira del Raval'. El periodista Sebastià Comas se submergirà en el laberint de carrers, bordells i secrets del barri del Raval, on sap que trobarà la veritat sobre les desaparicions i assassinats macabres de nens dels quals s'acusa la Vampira. Aviat descobrirà que allí s'amaga una elit disposada a ocultar els seus vicis a qualsevol preu.

Calificació: 18 anys

Gènere: Drama, Fantàstic

Director: Walt Dohrn, David P. Smith

Repartiment: Roger Casamajor, Nora Navas, Bruna Cusí, Francesc Orella, Sergi López, Mario Gas, Nuria Prims, Pablo Derqui, Anna Alarcón, Alejandra Howard, Albert Pla

País: Espanya

Idioma original: Català-castellà

Trailer: https://youtu.be/XY5MblPQbTA

 

HORARIS

Dijous, 4 de febrer:

17:00 h La Vampira de Barcelona (VOSE)

19:30 h La Vampira de Barcelona (VOSE)

 

Lloc
Cinema Prado
Data
Del 29 de gener fins al 4 de febrer
Horari
Consultar la descripció